Home » Appartementen

Appartementen

Wij verhuren 5 prachtige accommodaties op toplocaties

In Winterberg-Stadt, het middelpunt van vakantiewereld Winterberg met 14 omliggende dorpjes, verhuren wij vakantieappartementen van 2 tot 10 personen. De piste’s, bobsleebaan en het bikepark liggen op loopafstand van onze appartementen, gelegen aan de Kiefernweg 18 en de Fichtenweg 41 in Winterberg. De vakantiewoningen in Winterberg zijn sfeervol ingericht en zijn van vele gemakken voorzien. De woningen worden per week, midweek en weekend verhuurd. Kamer Roos is vanaf 1 nacht te huur.

appWinterberg

Appartement Winterberg

Met een totale oppervlakte van 76 m2, 3 slaapkamers en 2 badkamers verdeeld over 2 etages is het appartement prima geschikt voor een groot gezin of familie.

leesMeer onlineReserverenSmall

 

appIris

Studio Iris

De Studio is geschikt voor 2 personen, eventueel met 1 baby erbij is ook mogelijk. Een campingbedje is voorhanden.

leesMeer onlineReserverenSmall

 

appEdelweiss

Appartement Edelweiss

Met een totale oppervlakte van 70 m2 is appartement Edelweiss geschikt voor 4 tot 6 personen.

leesMeer onlineReserverenSmall

 

appRoos

Kamer Roos

Deze ruime slaapkamer van 30 m2 heeft 4 bedden en beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Ontbijt en diner kunnen eventueel bij het nabijgelegen hotel “Zur Sonne” genuttigd worden. Kamer Roos is per nacht te huur.

leesMeer onlineReserverenSmall

 

appCombinatie

Combinatieappartement Edelweiss/Roos

Het combinatieappartement van 100 m2 heeft 8 vaste bedden en een slaapbank. Er zijn 2 badkamers aanwezig. Het bikepark en de skipiste’s liggen op slechts 200 meter afstand van het combinatieappartement.

leesMeer onlineReserverenSmall