Home » Weekend Winterberg

Weekend Winterberg

Op slechts een paar uurtjes rijden van Nederland ligt Winterberg, het middelpunt van het Sauerland. Deze omgeving heeft alles in huis om u een echt vakantiegevoel te bezorgen. Onze appartementen in Winterberg zijn daarbij de ideale uitvalsbasis voor een weekendje Winterberg.
Met hoogtes tussen de 500 en 800 meter ziet de regio er absoluut anders uit. Het Sauerland biedt natuurschoon en ontspanning, maar ook volop sportieve mogelijkheden.
winterberg ontdekken met mountainbike
Om de omgeving te verkennen is de mountainbike een ideaal vervoermiddel. Er is een uitgebreid netwerk van mountainbikeroutes van 26 tot 80 kilometer. Alle routes worden gemarkeerd met bordjes, die o.a. de zwaarte van de routes aangeven.

Voor wandelaars is het Sauerland ook een ideale omgeving. Diverse gemarkeerde wandelpaden lopen dicht langs onze appartementen.

Kinderen kunnen volop genieten op de zomerrodelbaan, belevenisbrug, eurobungee, fietscrossbaan (helm verplicht) en klimbos, die allemaal binnen een straal van 500 meter liggen vanaf onze vakantieappartementen. Het centrum van Winterberg, waar veel restaurants, winkeltjes en supermarkten zijn, ligt op 1500 meter afstand.
weekend winterberg
In de winter zijn de skipistes meestal van half december tot eind maart geopend. Op 200 meter afstand van onze appartementen liggen diverse liften die deel uit maken van het grootste skigebied van het Sauerland. Veel Nederlandse gasten komen voor een weekendje te skiën naar Winterberg.

Motorrijders kunnen in vakantiewereld Winterberg ook hun hard op halen. Er zijn prachtige routes met haarspeldbochten. De Hochsauerland Höhenstrasse – de hoogst gelegen route in het Sauerland is ook met de auto er leuk om te rijden.

Wij verhuren onze vakantieappartementen van 2 tot 10 personen per weekend voor zeer nette prijzen.En, meestal is een weekend in Winterberg nog flink goedkoper als een weekendje in Nederland!

Weekend Winterberg